.

Addicted

Publicerad 2014-09-30 00:15:50 i Allmänt,Ligger återigen i sängen och grubblar..
Det är så sjukt hur ideal och strävan efter "perfektion" kan fucka upp det för en... 
Jag är 110% säkert inte den enda tjejen som strävar efter en yttre perfekt fasad. 
Och det finns säkerligen killar också såklart. 
Jag är nog en utav alla de som gör i princip allt för att känna sig perfekt utåt, för att samhället inte ska se ner på en. 
Jag kan ju säga såhär, att mitt hem som jag nu bott i i ett år är inte ens färdigt med möbler och inredning.. Och det är något jag verkligen vill få klart och jag vet och har vetat sen jag flyttade in precis hur jag vill ha det. Detta kunde jag fått klart om jag prioriterade det. Men jag prioriterar det inte. För det är inte något som utomstående ser.. Dom vet inte hur mitt hem ser ut, det kan dom inte döma! Däremot mitt yttre kan dom.. Och det är alltid prio ett för mig. 
Det är dumt!! Otroligt dumt!!
Jag har ofta bort prioriterar mat till och med för att jag är så himla besatt utav att känna mig fin och må bra utanpå. 
Jag insåg idag hur långt det gått och jag vet egentligen inte varför. Det är inget jag tänkt på. Men jag har en stoor samling nagellack, för jag är väldigt mån om att mina naglar ska se snygga ut.. Jag har myycket smink, för jag ska kunna se snygg ut. Jag har kläder som skulle kunna delas på ett antal människor och även skor. 
Jag har vänner som har det precis likadant och det är egentligen bara sjukt. 
Man kan skojja om hur många skor man har men bara använder en femtedel, hur mycket kläder man har men inte använder och har glömt bort hälften. 
Det är så dumt och jag tänker iallafall kämpa för att få bort mitt behov av att se bra ut för andra. Jag behöver inte, eller ska iaf inte behöva överflöd utav materiella grejer för att känna mig bra. 
Jag är bra, precis som alla andra precis som jag är, utan mitt beroende utav alla dessa grejer. 
Jag vill inte vara ytlig!! 
Jag vill inte samla på materiella saker,jag vill samla på minnen, leenden och skratt!

Vart ett ganska personligt inlägg men skitsamma. Jag vet att jag inte är ensam ! 
Som sagt, kommer använda bloggen för att skriva av mig. Nu gjorde jag det. 
Punkt slut. :) 

Just go for it

Publicerad 2014-09-24 00:46:20 i Allmänt,


Halloj! 
Blev inte så mycket bloggande.. Går upp & ner det här meen men! 

Ikväll ligger jag och funderar på vad f*n jag vill göra med mitt liv. Just nu känns det som att det står helt still men inuti mig så går det i hundra! Jag vill typ allt & ingenting, det enda jag vet är att jag vill bort! Jag vill inte vara kvar i den här lilla staden, jag vet lix hur den här staden funkar nu, hur folket funkar, vad som finns, hur allt ser ut osv.. Jag vill till något nytt! 
Helst av allt vill jag få uppleva ett nytt klimat, ny kultur, nytt folk, allt nytt! 
Det är det enda jag känner att jag vet. Och det har jag vetat läänge. 
Vad jag inte vet är vad jag vill arbeta med, vill jag lämna min familj, mina vänner? Tanken skrämmer mig, helst av allt skulle jag dra med mig allihop på min resa, vad det än blir. Fast det går ju såklart inte haha. 
Men jag känner att jag kommer aldrig finna min passion här, mitt driv till att bli något/någon, jag känner ingen lust liksom och det är alla människor värda att finna och då får man väl iallafall i mitt fall iallafall försöka. Jag är inte rädd för utmaningar jag kan möta på vägen och jag är inte rädd för att misslyckas, bara jag vet att det är värt att kämpa för. 

Jag funderar på olika yrken, jag kanske ska hoppa på nån utbildning som jag kan nyttja i min resa härifrån. Något som är lite spännande, läskigt men väldigt roligt. För det är ju det jag vill ha i livet. 
Frågan är vad... 

Jaaja, får väl fortsätta klura... Försöka samla mina tankar, hitta något jag brinner för och bara go for it! 

Kommer nog bara använda bloggen till att skriva av mig då & då, kanske lägga upp lite bilder.. Ah, det jag känner för. We'll see :) 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela