.

makeup

Publicerad 2012-11-29 23:12:00 i Allmänt, MakeUp,

Fick ett litet ryck så här mitt i natten haha och gjorde en sminkning ^^
Kommer nog köra på denna makeup imorn ! 
Vad tycker ni ? :) 

dansuppvisning

Publicerad 2012-11-29 20:58:47 i Allmänt,

Kom precis hem, dansuppvisningen gick bra för o vara första gången på läääänge! xd Vi är alltid grymma ;D haha, men ibland går det ju sjklart sämre än andra gånger! 
Nu ska jag bara ta det lugnt, imorn väntar en fullspäckad dag ! Ska städas & göras fint här hemma, lite mat & mys med tjejerna, sen fix och dricka inför förfesten ;D kmr bli grymt imorn! Vi kör hååårt, som vanligt ;) 

want it back

Publicerad 2012-11-28 22:22:00 i Allmänt,

Den där kroppen!! Den ska jag ha tillbaka! Jag känner mig inte alls bekväm i min egen kropp längre.. sen i somras(då jag såg ut som på bilderna) har jag gått upp 8 kilo... Jag tycker absolut inte att alla passar att vara så smala men jag tycker själv att MIN kropp ser bäst ut så och det är då jag känner mig nöjd och bekväm! 
Jag har varit så lat nu i flera månader och knappt rört på mig alls, jag har ätit massa onyttigt och sedan gick jag också på mediciner som gjorde att jag lade på mig väldigt mycket "/ Av dom medicinerna gick jag nog upp ca. 6 kg.. Men nu har jag iallafall slutat med medicinerna, jag har börjat dansa igen och jag har idag börjat på LCHF dieten så nu jävlar! Nu ska jag bli nöjd igen :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela